0513-682051 of 06-10065939

Ongevoerde vesten

Ongevoerde vesten van Dale of Norway is in verschillende kwaliteiten wol leverbaar. Wilt u een wat dikker vest, dan kiest u voor de combinatie van Noorse wol met Merino wol. Zoekt u een lichtgewicht of wat dunnere trui kiest u voor 100% Merino wol
Filter
Positie
Productnaam
Prijs
Aflopend sorteren
16 Items
9
15
30
Filter
Positie
Productnaam
Prijs
Aflopend sorteren
16 Items
9
15
30

Ongevoerde vesten

De Norwegian pullovers ongevoerde vesten worden in Noorwegen gemaakt door het bekende merk Dale of Norway en uitgevoerd in verschillende dikten garens (micron) van Merino wol en/of Noorse wol of een combinatie van beide.

De Merino wol staat bekend dat deze nagenoeg niet pilt en door bijna iedereen goed wordt verdragen, dus geen prik wol.

Door verschillende garens te gebruiken worden de vesten uitgevoerd in hele dunne kwaliteit of als men dat wil in de dikkere kwaliteit, gecombineerd met de Noorse wol.

Deze hoogstaande kwaliteiten wol van Dale of Norway is door Norwegianpullovers speciaal geselecteerd om haar comfort en zachtheid.

Dit maakt de vesten uitermate geschikt om onder alle omstandigheden.

Omdat “Dale of Norway” sinds 1879 de hoogste kwaliteit fabriceert is Dale toon aangevend in de wereld van Noorse truien en vesten Ook de accessoires zoals ritsen, knopen e.d. zijn van een hoogwaardig materiaal gemaakt en maken de exclusieve vesten tot een verrijking van uw garderobe

To Top