0513-682051 of 06-10065939

Waarom een Noorse trui of vest van Windfjord Holland

Windfjord importeert sinds 2003 Noorse truien en vesten van 100% Merino wol uit Bergen in Noorwegen, vele klanten dragen onze producten met veel plezier.
Het betreft truien en vesten met een goed ademende lining of met een speciale windbreaker.

Ook het bekende merk “Dale of Norway” maakt deel uit van onze collectie.

Het plaatsje Dale, waar de fabriek staat, ligt tussen de bergen, watervallen en fjorden aan de westkust van Noorwegen. Sinds 1879 worden de truien daar gemaakt van Noorse wol in prachtige designs.

Inmiddels beschikt men over 140 jaar ervaring en gemoderniseerde computergestuurde breimachines. Ook de wol die men gebruikt is verbeterd in kwaliteit. Men gebruikt nog steeds de Noorse wol, maar ook de beste kwaliteit Merino wol.

De collectie bestaat uit truien en vesten. Zo hebben ze ongevoerde truien gemaakt van pure Noorse wol. Ook zijn er truien met een windbreaker. Deze worden als jas gedragen en geven je puur
draagcomfort en warmte. De wol voelt wat vet en die vette laag zorgt ervoor dat de trui waterafstotend en vuil werend is.

Voor dames hebben ze ook een prachtige collectie vesten. Heel veel daarvan hebben ze gemaakt van 100% Merino wol. En met een verfijnde techniek gemaakt, zodat de binnenkant net zo mooi is als de buitenkant.

Dus elke trui of vest uit de collectie van Dale is een must to have!!!! Stuk voor stuk zijn het mooie natuurlijke materialen en zijn ze bij Dale een kei in de afwerking van de producten.

Daarnaast voeren wij nog een aantal bekende merken als:
Norlender uit Noorwegen, Holebrook uit Zweden, Luhta uit Finland, 

De kwaliteit wordt door ons gegarandeerd en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Wilt u al jaren een Noorse trui of vest, wacht niet langer en bestel vandaag, morgen in huis.

Maaike Bouwman en Gerard Kampert

To Top